Tervrajz nyomtatás

TervrajzNe pocsékolja drága idejét tervrajzai nyomtatására, hajtogatására, bízza azt ránk, mi levesszük ezt a terhet az ön válláról, így az ennél értékesebb mérnöki, tervezői idejét a valódi termelékeny munkára tudja fordítani a mérnöki tevékenységére, tervezésre.

Ma egy mérnök, vagy mérnöki munkaerő, akkor leggazdaságosabb és termelékenyebb, ha a saját feladatának megfelelő munkát végez, amennyiben idejének jelentős részét a tervrajzok nyomtatásával, hajtogatásával, kell foglalkoznia, úgy fennáll az a veszély, hogy az elvégzendő feladathoz képest nagyon magas óradíjon dolgozik, ráadásul így pont a lényegre nem jut idő a pl: a tervezésre.

Tervrajz nyomtatási szolgáltatásunkkal ebben tudunk a segítségére lenni minden kedves ügyfelünknek  és megrendelőnknek.

 

Szolgáltatásunk

Tervrajz nyomtatás, kiszállítással Budapesten.

Tervrajz nyomtatási szolgáltatásunk keretében vállaljuk A4 mérettől egészen A0+ (914mm) szélességig fekete-fehér és színes tervrajzok, látványtervek nyomtatását a megrendelőink által kért szükséges példányszámban.

tervrajz1

A tervrajzok, akár szabvány, akár egyedi méretben is készülhetnek, nálunk a nyomtatásnál nem jelenthet akadályt. Önnek nincs más dolga, csak elküldi nekünk a nyomtatandó tervrajzait a szükséges példány számot, a többi a mi dolgunk, sőt házhoz is juttatjuk a kinyomtatott terveket.

Fájl formátumok amit tudunk fogadni:  pdf, tiff, jpg, dwg (dwg formátumú tervrajzok esetében szükséges még az shx vonal típus és ctb toll kiosztás  fájlok megküldése is), mi a pdf formátumot tanácsoljuk.

Alapanyag amire tervrajzait nyomtatjuk:  80g-os cad papír, valamint látványterveinek  120g-os matt fotópapír