ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató:

MŰ-TERV 2002 Bt.

5322 Tiszaszentimre, Kör út 19.

Adószám: 21503553-2-16

Lev.cím: 2315 Szigetalom, Aradi u.5.

Tel.: +36306367164

email: nyomtatasrendeles(kukac)gmail.com

1. A szolgáltatás

A katalogo.hu weboldalon keresztül, melyet a Szolgáltató (Mű-Terv 2002 Bt.) üzemeltet, lehetőség van igénybe venni a Megrendelőnek, a Szolgáltató szolgáltatásait ( tervrajz nyomtatás, poszter nyomtatás, vászonkép nyomtatás), melyet a Szolgáltató a Megrendelővel egyeztetve és igényeinek megfelelően készít el.  Az így elkészített, előállított terméket a Szolgáltató a Megrendelő által és vele egyeztetett címre juttatja el.  A Megrendelő a megrendelt termék ellenértékét a termék készhez vételekor egyenlíti ki készpénzben, egy összegben.

2. Vállalási idők

A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelés beérkezésétől számított 7 munkanapon belül sor kerül a késztermék kézbesítésére, a Megrendelő által megadott címen.

3. Garancia

A Szolgáltató által előállított termékek csak normál beltéri használatra alkalmasak. Amennyiben a Megrendelő jelzi a Szolgáltató felé, hogy anyag vagy nyomtatási hiba miatt az előállított termék sérült, vagy minőségileg kifogásolható, illetve ha a csomagolás vagy a szállítás során sérülés keletkezett rajta, (melyet a csomag készhez vételekor jegyzőkönyvezetett a csomag szállítójával) és a Megrendelő ezen észrevételét a Szolgáltató felé a termék átvételét követő 10 napon belül írásban jelezte, a Szolgáltató köteles a terméket újra elkészíteni és eljuttatni a Megrendelőnek, amennyiben a hibás terméket a Megrendelő a Szolgáltató értesítését követően vissza szolgáltatja.  Amennyiben nincs lehetőség a termék újbóli elkészítésére, akkor a termék vételárát illetve a szállítási költséget visszafizeti a Szolgáltató.

Garanciális cserére nincs mód, amennyiben a Megrendelő által nyomtatásra küldött digitális állomány minősége miatt nem megfelelő az elkészített termék minősége, és a Szolgáltató a megrendelés teljesítése előtt előre jelezte azt a Megrendelő felé.

4. Elálláshoz való jog

A szolgáltatás sajátosságai miatt, a Megrendelő a termék elkészítése után a szerződéstől való elállásának jogát nem gyakorolhatja: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről: “…a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot…olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő…”

5. Tulajdonjog

Az elkészített termékek a Szolgáltató tulajdonát képezik mindaddig, amíg a szolgáltatás ellenértéke kiegyenlítésre nem kerül.

7. Törvényi rendelkezések

Az Általános Szerződési Feltételekben nem részletezett kérdésekben a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései az irányadóak.