Posted on

Poszter nyomtatás

 

Különböző alkalmak remek ajándékozási ötleteként szolgálhat a saját digitális fotókból készített nagy méretű poszter, amit akár névnap, születésnap, Valentin nap, esküvő stb. célokra adhatunk barátainknak, családtagjainknak.

poszter

Vagy csak, ha egész egyszerűen az otthonunkat, irodánkat szeretnénk feldobni egyedi dekorációval, akkor is remek ötletként szolgálhatnak az egyedi poszterek ami készülhetett akár egy remek családi nyaraláson, megjeleníthet  egy szép tájképet, vagy egy ízléses fekete-fehér képet is.

Digitális fotóidból nagyméretű posztert nyomtatunk.

Digitális képeidből tetszőleges méretű poszterek rendelhetők.

Technika: A Canon kifejezetten a művészi és fotóalkalmazások igényeihez tervezett iPF nyomtatója 12 színes LUCIA pigment tintarendszert alkalmaz, amely páratlanul pontos színeket és kifejező fekete-fehér nyomatokat állít elő, melyek normál beltéri használat mellett hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket.

Viszont a nyomtatás minősége nagyban függ a kép felbontásától. Nagy általánosságban elmondható, hogy a mai digitális fényképezőgépek, már nagyméretű nyomtatásra alkalmas képeket készítenek, de ha egy régi fotóból szeretnénk egy nagy méretű posztert, vagy egy az interneten keresett fotó a nyomtatás tárgya, nem árt ha megvizsgáljuk annak felbontását, elmondható, hogy a 2 Megapixel, vagy feletti felbontású digitális fotók már alkalmasak nyomtatásra. A hozzánk beérkező megrendeléseket mindig megvizsgáljuk, hogy megfelelnek-e ezen kritériumoknak.  Amennyiben a megrendelt képet nem lehet az adott méretben nyomtatni megfelelő minőségben, úgy felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel és tájékoztatjuk, hogy ne kelljen csalódnia szolgáltatásunk minőségében.

kép2

Ezen kívül felhívjuk a figyelmedet, hogy az egyes monitorok színbeállításai nagyban eltérnek egymástól.Mi színhelyesre kalibrált nyomtatókkal dolgozunk, de a nyomat színe eltérhet attól, amit a monitorodon látsz.